Головна

image

Прийміть наші щирі та сповнені глибокої поваги вітання з нагоди Дня Збройних Сил України — за ваші мужність, стійкість і самовідданість у справі захисту нашої Вітчизни.

Сьогодні ви — у центрі уваги всього українського суспільства, що пишається сміливістю, подвигами, витривалістю наших солдат й офіцерів, які допомагають країні вистояти, даючи відсіч зовнішньому агресору. Ваші доблесть і честь є прикладом не лише для усіх нас. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців. Сила та міць Української держави — у єдності армії та народу. У мирному житті ви були вчителями, аграріями, водіями, енергетиками, лікарями, а сьогодні, не вагаючись ані миті, ви взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни. Тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки-старокостянтинівці, мужньо захищають нашу Вітчизну зі зброєю в руках на Сході країни. Нехай же патріотизм і відвага, стійкість і витримка, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі. Завжди повертайтеся у рідні домівки живими і здоровими! Тут вас дуже чекають!

У серцях українців — любов до вас. До титанів, у силу яких вірить весь світ. Ви не тільки протидієте окупанту, але й стали для ворога страшним сном. Ви гідно проходите крізь усі випробування: звільняєте вкраїнську землю від московської навали, боретеся і виборюєте майбутнє всього нашого українського народу. Вашими подвигами твориться історія нашої держави. Ви гідно виконуєте свій обов’язок. Пишаємося кожним захисником України. Ви — наші незламні герої!

Бажаємо якнайшвидшого одужання пораненим бійцям. Чекаємо вдома на українських військових, які зараз перебувають у ворожому полоні. Віримо, що зовсім скоро кожен із них повернеться додому.

Схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України. Пам’ятаємо, шануємо, молимося за душі загиблих воїнів. Герої не вмирають!

Наша щира подяка всім військовослужбовцям Збройних Сил України! Від усієї душі зичимо вам незламної волі, сили духу, козацького завзяття, надійного родинного тилу, міцного здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань у мирній Україні!

Україна переможе, а ворог буде знищений. На нашому боці сила наших предків, мужність нашого народу! На нашому боці правда!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.