Головна

DSC 0035

23 лютого начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук разом зі  Старокостянтинівським міським головою Миколою Мельничуком і представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки передали високі державні нагороди родичам двох загиблих Героїв зі Старокостянтинівщини.

Анатолій Катеренчук звернувся до родин полеглих захисників зі словами вдячності, співчуття і пошанування. Посадовець наголосив, що високі державні нагороди є свідченням героїчної боротьби наших захисників за свободу і незалежність України і запевнив у допомозі й підтримці їхнім родинам. 

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (від 8 листопада 2023 р. № 741) нагороджено солдата СТЕПАНЮКА Олександра Олександровича (посмертно). Нагороду передали його матері — Валентині Степанюк.

Олександр загинув 13 червня 2023 року в районі населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації. Без батька лишився син Владислав 2011 р. н.

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (від 8 листопада 2023 р. № 741) нагороджено солдата ПАСТУХА Олександра Леонідовича (посмертно). Нагороду вручили дружині — Каріні Пастух.

Олександр загинув 5 липня 2023 року в районі населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації. У нього лишився маленький син Павло 2020 р. н.

Вічна пам’ять і шана нашим загиблим захисникам, хто віддав своє життя за самостійність і незалежність України!

DSC 0011

DSC 0021

DSC 0026

DSC 0033

DSC 0040

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.