Головна

23 травня відзначається свято на честь український борців за свободу і незалежність – День Героїв.

В цей день вітають усіх, хто з ризиком для життя боровся за українську незалежність, а також віддають шану загиблим. Сьогодні в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7 відбулося відкриття меморіальних дошок на честь загиблих героїв військовослужбовців: Владислава Краснолуцького, Романа Якімова, Максима Савіцького, Ігоря Касянчука, Павла Нікітюка. Пам’ятні знаки встановлені на фасаді школи.

Вшанувати пам’ять загиблих зібрались міський голова Микола Мельничук, заступник міського голови Микола Кошик, начальник управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Анатолій Пасічник, учнівська молодь, педагогічний колектив школи, батьки та родичі загиблих воїнів, громадськість. Зі словами скорботи, вдячності та шани до присутніх звернулися міський голова Микола Мельничук.

Право відкрити меморіальні дошки було надано рідним загиблих воїнів. Всі присутні на заході вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальних дошок. Про шкільні роки героїв розповіли перші вчителі та класні керівники Слюсарчук Алла, Тимінська Ірина, Свірчук Ольга, Ситар Валентина, Лисюк Марія.

Учасники заходу всі разом виконали Гімн України.

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

 memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

memor 1 1

 memor 1 1

 memor 1 1

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.