Головна

Під головуванням міського голови Миколи МЕЛЬНИЧУКА 24 травня відбулося пленарне засідання 23-ї сесії Старокостянтинівської міської ради. На сесію було винесено на розгляд 103 питання порядку денного.

Міський голова прозвітував з питання здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Старокостянтинівської міської ради за 2023 рік. Депутати заслухали інформацію щодо результатів діяльності Хмельницької окружної прокуратури на території Старокостянтинівської міської територіальної громади за 12 місяців 2023 року. Більше 5 рішень було прийнято по бюджету громади. Також було затверджено звіт про виконання бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади за 2023 рік. Сесія розглянула питання обороного напрямку та заходи національного спротиву, цивільного захисту населення громади. Розглянуті питання економічного блоку, внесення змін до статутів комунальних підприємств. Затверджена програма розвитку агропромислового комплексу Старокостянтинівської міської територіальної громади.

Продовжить сесія свою роботу 30 травня 2024 року де буде розглянуто решту важливих питань забезпечення життєдіяльності громади. 
При неможливості проведення  засідання у зазначений день про дату продовження пленарного засідання буде повідомлено додатково.


ses 23 1

ses 23 2

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.