Головна

01 1

Профілактична робота – є пріоритетним напрямком в роботі первинного рівня медичної допомоги населенню.
Ні для кого не є новиною, що небезпечні хвороби, які виявлені на початкових стадіях легше піддаються лікуванню та період одужання значно менший. Саме тому, за розпорядженням директора та медичного директора, лікарі центру ПМСД активно проводять виїзди в сільську місцевість де проводять медичний огляд декларованого населення. Основною метою таких виїздів є огляд маломобільних верств населення, яким тяжко самотужки дістатися на прийом до лікаря в Амбулаторію. Таких пацієнтів лікарі оглядають вдома, призначають лікування та, за необхідні, дообстеження. Дана категорія населення є найбільш вразливою до різноманітних захворювань.
Не є секретом і те, що рівень захворюваності на онкопатології та туберкульоз в Хмельницькій області зріс.
Переймаючись питанням недообстеженості пацієнтів старшого віку, що проживають в сільській місцевості, а також тим, що флюорограф в Старокостянтинові відсутній протягом тривалого часу директором КНП «Старокостянтиніський ЦПМСД» Анатолія ШВЕЦЕМ було проведено перемовини з директором КНП "Хмельницький Обласний Фтизіопульмонологічний Медичний Центр" ХОР щодо надання послуг пересувного флюорографа.
Слід зауважити, що послуги пересувного флюорографа є платними. За фінансовою допомогою директор центру ПМСД звернувся до аграріїв, які обробляють землі на територіях колишнього Старокостянтинівського району, а нині трьох громад. Дякуючи готовності прийти на допомогу директорів агрофірм дана пропозиція була підтримана та профінансована. Загальна сума склала близько 95 000 грн. Дякуємо всім, хто не залишився осторонь, підтримав та оплатив послуги пересувного флюорографа , а саме:
ТОВ «Нью Агро Поділля»
БФ "Контінентал Фармерз Груп "
ТОВ «Енселко Агро»
ТОВ «Житниця Поділля»
ТОВ «Агро Ормс»
СГК «Решнівецький»
ТОВ АГРАМАК"
ТОВ «Старокостянтинів Агро»
ТОВ «Агро Стар 2006»
ФГ «Бізон-1»
ТОВ "Ванден Агро "
ДП ДГ Самчики ХДСГДС ІКСГП НААН
ФГ «Петр иченко і К»
ФГ « Огреба О.В.»
ТОВ «АТК»
ФГ «Династія»
СГК ім. Щорса Фомович Віталій Васильович
ФГ Нива
Рузич Олександр Петрович
Миролюбненська ОТГ

Дякуємо, і сподіваємося, що і в майбутньому наша співпраця буде продовжена, адже здоров’я – це найбільше благо дароване людині природою, а вчасні профілактичні огляди – це найкращий спосіб збереження здоров’я та якості життя!
Пересувний флюорограф працював протягом трьох тижнів, маємо вже результати проведених обстежень, а також, що важливо, виявлені захворювання. Пацієнт, у яких результат флюорографічного обстеження має відхилення від норми знаходяться під наглядом медичних працівників центру ПМСД, проходять необхідні дообстеження та, в подальшому за результатами обстежень, пройдуть необхідний курс лікування.
Дбайте про своє здоров’я та бережіть себе та своїх близьких!

 

З повагою, Анатолій ШВЕЦЬ,
директор КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД»

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.