Головна

konstitutsiya 2024
Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Конституції України!

Ми відзначаємо одне з найбільш значущих свят нашої країни у процесу державотворення. День Основного Закону України ще раз нагадує нам, за що борються і гинуть українці, – за українську мову, за рівність всіх людей, свободи та верховенство права, які гарантує наша Конституція.

Сьогодні, у час коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором, у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу, День Конституції особливо важливий для нас. Нині ми, як ніколи, особливо розуміємо важливість Основного Закону, який стоїть на захисті наших державних символів, кордонів, нашої мови, прав кожного громадянина України. Ми маємо усвідомлювати, що від виконання кожним з нас свого конституційного обов’язку, залежить подальша доля нашого народу і нашої держави до демократичних трансформацій, формування національної свідомості та патріотизму.

У день державного свята – Дня Конституції України – нехай в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою незламну країну, за її Збройні Сили, її вольовий народ, її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

Пам’ятаймо, Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу вибороти довгоочікувану Перемогу та сучасне європейське суспільство, в якому наші серця завжди будуть наповнені гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала, за яку ми нині боремося. Ми вже довели всьому світу, що українці – не лише творці своєї власної історії. Сьогодні – українці творять нову історію Європи та світу.

Побажаймо Україні якнайшвидшої Перемоги, а усім нам – миру. Нехай добрі справи єднають нас у дружню громаду, залишаються запорукою патріотичного чину, а віра у кращу долю надихає на самовіддану працю для добра та благополуччя, упевненості у світлому і мирному майбутньому нашої рідної землі! Віримо в Україну, у її Збройні Сили! Завдяки нашим захисникам у нас буде така довгоочікувана Перемога!

За волю! За правду! За життя! Борімося до самої Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.