Головна

Під головуванням міського голови Миколи Мельничука 28 червня відбулося пленарне засідання 24-ї сесії Старокостянтинівської міської ради. На сесію було винесено на розгляд понад 58 питань порядку денного. Про направлення депутатських запитів доповідав міський голова Микола Мельничук.

На сесії внесені зміни до персонального складу виконавчого комітету міської ради. Новообраним членом виконавчого комітету міської ради став Сікора Микола Миколайович. Також депутати внесли зміни до бюджету міської ради по окремим видаткам. Затверджена програма розвитку земельних відносин на території Старокостянтинівської міської територіальної громади. Внесені зміни до Програми охорони здоров'я Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, щодо розширення послуг населенню громади.

ses_24.jpg

Переважна більшість питань була розглянута з земельних відносин (передача земельних ділянок з комунальної власності у державну, затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону, виготовлення технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок в оренду фізичним та юридичним особам та інші земельні питання).

Відділ внутнішньої політики

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.