Головна

Чергове засідання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулося 11 липня 2024 року. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимир Богачук запропонував порядок денний для розгляду на засіданні виконкому.
Виконавчий комітет розглянув питання про виконання плану роботи виконавчого комітету міської ради за ІІ квартал, виконання власних та делегованих повноважень відділом мобілізаційної та оборонної роботи відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», про забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та окремих категорій населення.
Затверджені посадово-штатні структури Регіонального Центру раннього розвитку дитини та Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг." Розглянуто важливе питання підтримки сільськогосподарських виробників для ведення особистого селянського господарства щодо виділення коштів на придбання установок індивідуального доїння.
Також питання щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації та інші важливі питання

Відділ внутрішньої політики

vik 01.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.