Головна

13 серпня перший заступник голови Хмельницької РДА Віктор Паламарчук разом із Старокостянтинівським міським головою Миколою Мельничуком і представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки передали високі державні нагороди родинам загиблих Героїв зі Старокостянтинівщини.

Згідно Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців:

Солдата Мельника Юрія Григоровича.

Юрій загинув 5 листопада 2023 року під час артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Сеньківка Харківської області. Похований на кладовищі у м. Старокостянтинів.
Нагороду передали матері Юрія - пані Марії.

Солдата Нікітюка Павла Вікторовича.

Павло загинув 15 січня 2024 року під час стрілецького бою поблизу населеного пункту Сеньківка Харківської області. Похований на кладовищі у м. Старокостянтинів.
Нагороду передали дружині Павла - пані Наталії.

«Ми, українці, як ніхто знаємо, якою ціною нам дістається свобода. На жаль, вона омита кров’ю наших воїнів та гіркими сльозами їхніх рідних. Тому, наш обов’язок берегти кожного Захисника у пам’яті та будувати ту країну, про яку вони мріяли та за яку віддали свої життя. Щирі співчуття родинам та безмежна вдячність за справжніх синів- Героїв! Вічна шана та слава воїнам, що поповнили стрій Небесного батальйону!» – зазначив Віктор Паламарчук.

Микола Мельничук звернувся до рідних захисників: "Звертаюся до вас з глибокою повагою та співчуттям. З будь-яких питань я завжди готовий вислухати та допомогти. Виконавчим комітетом міської ради постійно проводяться пам'ятні заходи з вшанування воїнів нашої громади, які віддали своє життя за Україну. Прийміть глибокі співчуття та побажання скорішої перемоги."

Вічна пам’ять і шана нашим загиблим захисникам, хто віддав своє життя за самостійність і незалежність України!

M1_2.jpg

M1 1

M1_3.jpg

M1_4.jpg

M1 5

M1 6

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.