Головна

В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства України, особливо під час війни. У Старокостянтинівській громаді є підприємці, які закрили бізнес та пішли на війну. Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є необхідними, важливими і почесними. Велика вдячність людям та підприємцям, які вистояли в умовах війни. Які попри всі труднощі створюють нові робочі місця, сплачують податки, наближаючи перемогу України.
На передодні свята міський голова Микола Мельничук, секретар міської ради Олександр Степанишин, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, Валентина Камінська, Микола Кошик, керуючий справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталія Шабельник, начальник управління економіки Альона Пасічник зустрілися з підприємцями. Обговорили питання оренди державного та комунального майна, та ряд інших питань які турбують підприємців.
Микола Мельничук подякував підприємцям за розвиток підприємницької діяльності в Старокостянтинівській територіальній громаді, за підтримку та допомогу армії.
За значний особистий внесок у розвиток малого і середнього бізнесу, сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня підприємця відзначено Івана Антонюка, Галину Войцихівську, Наталію Марчук, Миколу Назарчука, Сергія Соляра, Наталію Стромелюк, Оксану Чаплінську.

p0

 

p6

 

p4

 

p3

p5

p2

 

p7

 

  p1

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.