Головна

Чергове засідання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулося 12 вересня 2024 року. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимир Богачук запропонував порядок денний для розгляду на засіданні виконкому.
Виконавчий комітет розглянув питання про виконання власних та делегованих повноважень управлінням з розвитку аграрного сектору та сільських територій виконавчого комітету міської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», про організацію роботи управління економіки виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2024 року, про виконання заходів з питань оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році. Члени виконкому розглянули стан виконання Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності». Схвалили проєкт Програми збереження об’єктів культурної спадщини Старокостянтинівської міської територіальної громади до 2028року.
Для підприємств міста розглянули тарифи на теплову енергію, транспортування та постачання, технологічні нормативи використання питної води. Прийнято рішення щодо оголошення аукціонів щодо передачі в оренду майна комунальної власності.
Виконавчий комітет міської ради розглянув питання про зняття з контролю та перенесення термінів виконання рішень виконавчого комітету.
Взяття на квартирний облік дитини сироти та громадян міста. За поданням служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради були розглянуті питання надання статусу дитини , яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, надання статусу дитини позбавленого батьківського піклування, встановлення опіки та призначення опікуна та ряд інших важливих питаннь.

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради

vik 0202

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.