Головна

Сьогодні нашому Старокостянтинову 815 років!

815

 

Ми відзначаємо День нашого міста – день, коли ми з гордістю згадуємо про його історію, досягнення та всі ті моменти, які роблять наше місто унікальним і неповторним. Це свято для кожного з нас – для тих, хто тут народився і виріс, хто тут працює і творить, хто вважає наше славне місто своєю рідною домівкою, бо у свій час приїхав сюди і залишився назавжди. В усі часи найбільшою гордістю міста були і залишаються його жителі – саме завдяки вашим рукам твориться самобутність й унікальна спадщина, історія та майбутнє; завдяки вашій працелюбності та наполегливості, талановитості та енергійності динамічно розвивається сучасний Старокостянтинів. Ми вдячні усім попереднім поколінням краян, які протягом століть створювали славну історію міста, розвивали його, захищали від ворогів і збагачували культурні скарби. Ми з вірою та надією дивимося в майбутнє, продовжуючи разом творити історію рідного міста.

Третій рік поспіль цей день міста приходить в умовах повномасштабного вторгнення рашистських окупантів, тому нині – не стільки про свято, а найперше про любов до рідної землі, про повагу до нашої історії та культури, про тодішніх і нинішніх героїв, про єдність і згуртованість наших дій, націлених на нашу Перемогу! Ворог зазіхає на нашу незалежність, територіальну цілісність і суверенітет, рф’ія маніакально вперто не визнає наше право на існування як нації зі своєю мовою, історією, звичаями і традиціями.

Всі сили й молитви українського народу спрямовані на захист своєї рідної землі.

Ми низько вклоняємося перед мужністю та звитягою наших Героїв, які боронять нашу державу і наш український люд, не бояться дивитися смерті у вічі й тримають над нами небо. Дякуємо нашим волонтерам, благодійникам, усім, хто донатить, хто підтримує наші Збройні Сили. Дякуємо усім старокостянтинівцям. Дякуємо нашій єдиній громаді.

Попереду у нас багато свят і здобутків, які ми зустрінемо після нашої Перемоги під мирним небом на українській квітучій землі. Вірмо в наші Збройні Сили України, підтримуймо тих, хто мужньо боронить нашу отчу землю.

Хай же мир і злагода, добробут і благополуччя, взаємна повага та довіра панують серед старокостянтинівців. Нехай зростає та розвивається наше рідне місто – наш Старокостянтинів! Хай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожній оселі, в кожній родині, об’єднуючи всіх у згуртовану і небайдужу громаду.

З Днем народження тебе, Старокостянтинове!

Перемоги і справедливого миру тобі, рідна Україно!

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.