Головна
  • Під головуванням депутата Володимира Бурлакова, (секретар комісії депутат Альона Пасічник) 20 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань стратегічного соціально-економічного розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади, бюджету, фінансів, адміністративно-територіального устрою та зовнішньоекономічної діяльності. Комісія розглянула питання про виконання бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади за 6 місяців 2024 ріку, про внесення змін до .бюджету громади на 2024 рік. Затверджено Положення про порядок використання коштів з бюджету бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади для надання разової грошової допомоги та складу комісії з визначення доцільності та розміру грошової допомоги.
  • Депутатська комісія затвердила Програму збереження об’єктів культурної спадщини Старокостянтинівської міської територіальної громади до 2028 ріку. В зв’язку з до вивчення деяких питань комісія прийняла рішення про позапланове засідання перед сесією міської ради.
  • 23 вересня під головуванням депутата Наталії Простапюк (секретар Олена Іванощук) відбулося засідання постійної комісії Старнокостянтинівської міської ради з питань управління комунальною власністю, розвитку промисловості,підприємства, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, торгівлі,громадського харчування, транспорту і зв’язку. Комісія розглянула питання про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2025 рік, затвердження Статуту комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради у новій редакції. Депутатська комісія затвердила програму відселення громадян із ветхих та непридатних для проживання будинків які перебувають у комунальній власності громади, про діяльність комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради комунальне підприємство по експлуатації теплового господарства «Тепловик», комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» та інші питання порядку денного.
  • Також засідала постійна комісія Старокостянтинівської міської ради під головуванням депутата Павла Бігняка з питань освіти, молодіжної політики, культури і спорту,охорони здоров’я та соціального захисту населення. Депутати розглянули Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці, та виробничого середовища, Положення про використання коштів бюджету для надання разової грошової допомоги, про внесення змін до рішень сесій.
  • Комісія розглянула питання про припинення Баглаївського закладу дошкільної освіти №10 «Лісовичок», затвердження передавального акту з реорганізації Поповецького навчального-виховного комплексу та затвердження Статуту Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради

kom_1.jpg

kom 5

kom 4

kom_6.jpg

kom 7

kom 2

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.