Головна

25 вересня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимир Богачук запропонував порядок денний для розгляду на засіданні виконкому.
Виконавчий комітет розглянув питання про план роботи виконавчого комітету міської ради на IV квартал 2024 року, про роботу відділу комунального майна, стан підготогвки об’єктів житлово-комунального господарства Старокостянтинівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимових умовах 2024-2025 років.
Члени виконкому затвердили тарифи (окрім населення) на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, схвалили проєкт Програми відселення громадян із ветхих та непридатних для проживання у будинках які належать до комунальної власності. Виконком надав дозвіл на державну реєстрацію транспортних засобів, вніс зміни до рішень виконавчого комітету. За поданням служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради були розглянуті питання надання статусу дитини , яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, втрата статусу дитини позбавленого батьківського піклування, визначення способу участі у вихованні дитини та ряд інших важливих питань.

v_25.09.jpg

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.