Головна

Адміністрація та колектив КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» висловлює свою подяку керівнику ТОВ «Старокостянтинів Агро» Євгену ПОЛЯКОВУ за надану допомогу: медичні костюми, халати, куртки, а також тонометри, глюкометри, пульсоксиметри, беконтактні термометри та сумки невідкладної допомоги.
Ця допомога є цінною для медичних працівників та буде використовуватися при наданні медичної допомоги мешканцям сільської місцевості.
Приємним є те, що співпраця між нашими підприємствами є постійною та плідною. Пан Євген розуміє проблеми в медичній галузі, зокрема в сільській місцевості, та активно долучається до вирішення цих проблем різними методами чи то ремонт приміщень медичних пунктів, чи то придбання медичної техніки та виробів медичного призначення, та твердого палива для котлів.
Адміністрація КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» вкотре дякує Євгену Вікторовичу за  чуйність та готовність прийти на допомогу в покращенні умов для надання медичної допомоги населенню в сільській місцевості! Сподіваємось, що наша співпраця продовжиться і в майбутньому.

pm_0022.jpg

pm 0019

pm 0020

pm 0021

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.