Головна

Делегації підприємств, організацій, на чолі з міським головою Миколою МЕЛЬНИЧУКОМ поклали квіти до Меморіального комплексу в Старокостянтинівській міській територіальній громаді. Покладання квітів стало символом подяки і поваги до Героїв-земляків, які загинули, віддавши своє життя за свободу та незалежність України.
Відбулася панахида за загиблими захисниками та захисницями України. Ця духовна церемонія дозволила всім присутнім вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя за незалежність та суверенітет України. Панахиду за воїнів, відправили настоятель Свято Троїцької церкви, благочинний протоієрей о.Степан Капустинський, о.Ігор, настоятель римо-католицької парафії Йоана Хрестителя брат Леонід.
До присутніх звернувся міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК, який зауважив, як важливо пам’ятати про живих героїв, а особливо, про тих, хто загинув за Україну. Низький уклін та щира вдячність всім воїнам, хто віддав своє життя та воїнам, які захищають нас сьогодні від російських загарбників та дозволяють нам працювати, навчатись та продовжувати жити.

Слава Україні!

m 5

m 10

m 7

m 8

m 6

m 9

m 1

m 2

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.