Головна

1 жовтня, у День захисника і захисниць України, відбулася зустріч керівництва громади на чолі з міським головою Миколою Мельничуком та начальником першого відділу Хмельницького  РТЦК та СП Віктором Романовим із сім’ями загиблих Захисників. 

Міський голова повідомив присутнім, що ця зустріч організована для спілкування та обговорення всіх питань, що турбують родини загиблих Захисників

Спочатку запитання були поодинокими, але поступово вони переросли у відкритий діалог. Запитання були різного характеру,

Родини загиблих захисників задавали питання щодо вшанування пам'яті загиблих, затримки нагородження державними відзнаками, фінансування виготовлення пам'ятників, озвучення хвилини мовчання в місті.

Обговорювалися питання щодо пенсійного забезпечення, отримання одноразової грошової допомоги, а також пільг для учасників бойових дій.

Також піднімалися питання інфраструктури та комунальних послуг, що стосуються території іншої громади, включаючи прибирання на кладовищі, ремонту аварійної криниці.

На всі запитання були надані відповіді міською владою та керівником ТЦК та СП. Окремі питання, які потребують додаткового розгляду, були записані і найближчим часом будуть вирішені.

Міський голова ще раз звернувся до рідних загиблих із закликом при виникненні питань звертатися до міського голови, секретаря ради та заступників міського голови.

"Всім терпіння, бо така доля спіткала Україну, і особливо вас, які втратили своїх близьких. Вам найбільше важко, бо ви виростили своїх дітей і ніяк їх не повернути. Ви не повинні страждати ще й через невирішені питання, і все, що гарантується, має бути виконано," - зазначив міський голова.

f_9.jpg

f 8

f 7

f 6

f 4

f 3

f 11

f 1

f 2

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.