Головна

Напередодні свята Дня працівників освіти відбулися святкові урочистості «Тільки велика людина може навчити маленьке серце!».
На свято були запрошені керівники та представники закладів і установ освіти громади, ветерани педагогічної праці.
З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Старокостянтинівської міської територіальної громади Микола МЕЛЬНИЧУК, який сердечно привітав зі святом та побажав усім педагогам, працівникам освітянської ниви здоров’я, мирного неба та Перемоги. Микола МЕЛЬНИЧУК зупинився на реформі шкіл та на проблемах реформування самої освіти. Важливу роль в освітянському процесі займає бюджет та його формування на наступний рік, вилучення коштів з міського бюджету та ряд інших проблем та недоліків в законодавстві, не сприяють освітянському процесу в повній мірі. Завдяки потужнім підприємствам ми маємо певні надходження, які допомагають на належному рівні забезпечувати освіту, медицину та соціальну сферу. Доєдналася до привітань заступник міського голови, начальник фінансового управління виконавчого комітету міської ради Валентина КАМІНСЬКА.
Привітав колег начальник управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Анатолій ПАСІЧНИК, який щиро подякував всім працівникам за сумлінну, плідну працю. Микола МЕЛЬНИЧУК та Анатолій ПАСІЧНИК відзначили почесними грамотами, подяками та подарунками працівників закладів освіти та педагогічних працівників, які підготували переможців і призерів ІІІ-IV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових предметів та конкурсів, ІІ-ІІІ етапів конкурсу-захисту МАН України, обласних спортивних змагань, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, учнів, які здали національний мультипредметний тест на 200 балів, учасників та переможців конкурсу «Вчитель року – 2024».
Вітали присутніх талановиті вихованці Центру дитячої та юнацької творчості.
Свято День працівника освіти об’єднало усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету мцської ради

osv_1.jpg

osv 4

osv 5

osv 7

osv_3.jpg

osv 2

osv 9

osv 8

osv 12

osv 15

osv 10

osv 13

osv 14

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.