Головна

10 жовтня під головуванням депутата Олени ФУРСОВОЇ відбулося засідання постійної комісії Старокостянтинівської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності, правопорядку, боротьби з корупцією і хабарництвом, оборонної роботи, відзначення державними нагородами.
Комісія розглянула програми відселення громадян із ветхих та непридатних для проживання будинків, які перебувають у комунальній власності громади, збереження об’єктів культурної спадщини громади до 2028 року, поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища громаді до 2028 року. Також депутатською комісією підтримано затвердження Статуту комунального підприємства ККП у новій редакції, внесення змін до рішень, що стосуються комунального закладу «Центр надання соціальних послуг". Розглядалися питання про припинення Баглаївського закладу дошкільної освіти №10 «Лісовичок», затвердження передавального акту з реорганізації Поповецького навчально-виховного комплексу, затвердження Статуту  ЗОШ І-ІІІ ступенів №3  та інші питання порядку денного.
Комісія рекомендувала зняти з розгляду питання затвердження складу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Старокостянтинівській міській раді в новій редакції.

regl_2024.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.