Головна

Під головуванням міського голови Миколи МЕЛЬНИЧУКА 10 жовтня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.
Виконком розглянув та прийняв такі важливі рішення порядку денного.
Про стан виконання плану роботи виконавчого комітету міської ради за ІІІ квартал, стан виплати заробітної плати та легалізації зайнятості на підприємствах, установах та організаціях Старокостянтинівської міської територіальної громади, додержання антикорупційного законодавства у виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради за 9 місяців 2024 року.
Розглянуто питання про виділення коштів на придбання установок індивідуального доїння особистим селянським господарствам, які утримують три і більше корів.
Виконком затвердив тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення (окрім населення) комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал», виділення коштів для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, продовження терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
Надання дозволу на видалення зелених насаджень, формувальне обрізування крони зелених насаджень, зняття з контролю рішень виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та перенесення термінів виконання.

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради 

VK_200224.jpg

VK 200225

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.