Головна

В п’ятницю 11 жовтня відбулася 27 сесія Старокостянтинівської міської ради. Міський голова Микола Мельничук запропонував порядок денний для розгляду на сесії. Депутати розглянули депутатські запити та звернення, про закупівлю захисної споруди цивільного захисту, про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури на території Старокостянтинівської міської територіальної громади за 6 місяців 2024 року.
Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади за 6 місяців 2024 року, про внесення змін до бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік, про затвердження програми відселення громадян із ветхих та непридатних для проживання будинків які перебувають у комунальній власності Старокостянтинівської міської територіальної громади.
Розглянута діяльність комунальних підприємств «Житлово-експлуатаційна компанія» та комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик». Внесено ряд змін до рішень міської ради у зв’язку із зміною назви центру соціальних послуг.
Прийнято рішення про припинення Баглаївського закладу дошкільної освіти №10 «Лісовичок» , затвердили передавальний акт з реорганізації Поповецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та внесли зміни до Статуту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 та розглянули ряд інших важливих питань життєдіяльності громади.

Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради

Sesia_2026.jpg

Sesia 2025

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.