Головна

Дорога старокостянтинівська громадо!
Шановні земляки!

photo 2019Дозвольте мені від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто привітати вас із визначним святом у національному та державному календарі України – із Днем Конституції України.

28 червня 1996 року тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла важливий основоположний для новітньої держави документ – Конституцію України. Відтоді у цей день ми вшановуємо такі непорушні принципи громадянського суспільства, як право, закон, демократія. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Головний принцип Конституції – служіння суспільству. Її мета – розбудова правової демократичної держави.

Нині ми знову виборюємо своє право на життя у вільній та демократичній країні, де права людини захищені, а рівність перед законом є нормою для всіх. Ми відчуваємо, якою дорогою ціною доводиться боронити основні конституційні засади нашої державності – свободу, незалежність, суверенітет, унітарність і недоторканість території. Відстоювання нашої державної цілісності та національної єдності вимагає об’єднання всіх сил та всієї нації. Кожен з нас став більш відповідальним – за себе, за свою родину, за місто, за державу. І це вже є запорукою становлення в Україні справжнього народовладдя, сильних місцевих громад, що неодмінно знайде своє відображення у конституційному процесі.

melnuchyk2017Дорогі земляки! З нагоди державного свята – Дня Конституції України – прийміть побажання успіхів, впевненості, гідності, натхнення. Нехай добрі справи єднають нас у дружню громаду, залишаються запорукою патріотичного чину, а віра у кращу долю надихає на самовіддану працю для добра та благополуччя нашого древнього міста.

Зичу усі нам мужності, наснаги, віри та впевненості, що гуртом ми здолаємо усі перешкоди, здобудемо мир, збережемо Україну!

З повагою, міський голова                                                           Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.