Головна

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

melnuchyk2017

Відзначення цього свята – справедлива шана держави, а також і подяка громади міста за Вашу працю, що сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла. Адже ви повсякчас опікуєтеся проблемами людей, забезпечуєте їх потреби. На вас покладено одне з найважливіших і відповідальних завдань держави – підтримка і соціальний захист громадян, засновані на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Ви піклуєтесь про ветеранів війни і праці, літніх людей, інвалідів, дітей-сиріт, одиноких, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте здолати життєві негаразди, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Тож щира вам вдячність за сумлінну працю, за те, що в наш непростий час ви робите все можливе, щоб високі ідеї добра і справедливості не згасали. Переконаний, що ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці нашого міста мали гідну роботу та гідне життя.Ваша невтомна щоденна праця є дуже важливою та необхідною для жителів нашої територіальної громади. Вашу чуйність й уміння співпереживати, розраджувати відчувають передусім ті, хто потрапив у нелегкі життєві обставини, і цим самим ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства

Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя громадян нашого міста! Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто зичу вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, родинного затишку і тепла. Натхнення вам й успіхів у вашій благородній справі!

З повагою, міський голова                                                             Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.