Головна

neveragain 3Z v4

Дорогі ветерани!
Шановні старокостянтинівці!

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто сердечно вітаю вас з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – свята, яке вкотре нагадує нам: немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! Ми знаємо, що війна завжди має нелюдську подобу. Але знаємо й інше: жахливий кінець матиме той, хто розв’язує нові війни!

8 і 9 травня – у День памʼяті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – з вдячністю ми згадуємо усіх героїв, хто виборов свободу та переміг нацизм. Ми сумуємо за кожним загиблим на фронтах Другої світової війни, за кожною жертвою, знищеною нацизмом. Пам’ять війни – це пам’ять серця; її сувора правда навік залишатиметься з нами, як уособлення високого патріотизму, безприкладної мужності, тяжкої праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найцінніше – своє життя. Цю пам’ять крізь роки несуть все нові покоління, схиляючись у шані перед своїми батьками і дідами, учасниками тієї жорстокої війни, – живими і полеглими.

Болить, що ювілейну річницю Перемоги ми знову зустрічаємо у тривожний час, коли доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбуття. Нехай же береже Господь наших воїнів, які нині на Східних кордонах держави відстоюють право українців на волю і роблять все, аби не допустити нових трагедій і відновити мир та спокій у світі. Ми переможемо і цього разу, бо «за вас правда, за вас сила. І воля святая!».

Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є довічна синівська шана і повага. Вітання та слова глибокої вдячності ми адресуємо нині передусім ветеранам – фронтовикам, партизанам і підпільникам, трудівникам тилу, солдатським удовам, дітям війни – всім тим, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного лихоліття, а також тим, хто своїм життєвим подвигом піднімав зі згарищ міста і села, відбудовував зруйновану країну, заклав підвалини незалежної України. Це воістину покоління переможців.

Щиро бажаю вам, шановні ветерани, міцного здоров’я та довголіття, щоб ніколи тінь смутку не затьмарювала ваше чоло. Спасибі, що й тепер ми вчимося у вас мудрості, витримці, терпінню та оптимізму. Довгих і мирних вам років активного життя, бадьорості духу, тепла людських стосунків і родинного затишку.

Зичу усім ветеранам, доблесним українським воїнам, які боронять суверенітет України, й усім нам миру, стійкості, міцного здоровʼя, добра та благополуччя!

Слава вам, шановні визволителі. Слава вашому подвигу!

З Перемогою, дорогі земляки! Миру нашій неньці Україні!

З повагою, міський голова                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.