Головна

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області заходів державного фінансового контролю впродовж семи місяців 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму  23,4 млн гривень.

Ужитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму майже 3,7 млн грн, зокрема виявлених втрат матеріальних та фінансових ресурсів під час контрольних заходів  проведених у попередніх роках.

Проведеними державними фінансовими аудитами встановлено, що неефективні управлінські дії і ризикові операції призвели (можуть призвести) до упущених вигод (не отриманих доходів) та непродуктивних (зайвих) витрат на суму понад 14,5 млн грн. За їх результатами надано 13 пропозицій. Об’єктами контролю виконано 17 пропозицій за результатами аудитів, проведених в поточному та минулих роках. Економічний ефект від впровадження пропозицій сягнув майже 14,9 млн грн.

До установ та організацій, у яких виявлено порушення, застосовано 29 фінансових санкцій (зупинення операцій з бюджетними коштами та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства).

За порушення законодавства 15 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Матеріали 9  контрольних заходів передано правоохоронним органам, розпочато 10 досудових розслідування, а також вручено 9 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За результатами надання консультацій правоохоронним органам в якості спеціалістів вручено 4  повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.