Головна

В вересні 2020 року в Україні разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу пройходитиме Всесвітній день прибирання «WorldCleanupDay». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.«У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю.   

Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.   В зв’язку з цим пропонуються такі види прибирання:

Індивідуальні прибирання. Прибирання із друзями або родиною, а для мотивації – перетворіть його на змагання. Обирайте забруднене місце й сміливо вирушайте вперед. Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого баку. За можливості – відсортувати зібране і здати в пункт прийому вторинної сировини (територія Старокостянтинівського комбінату комунальних підприємств). Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа – достатньо велика для дотримання соціальної дистанції. Закликаємо учасників робити фото на локаціях до і після прибирання та відмічати у соціальних мережах.

Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.       

У Всесвітньому дні прибирання можуть брати участь громадяни України, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірки та лідери громадської думки.  

Організатором акції – Всеукраїнським молодіжний рух «Let’sdoitUkraine» спільно з міжнародним рухом «Let’sDoItWorld» визначено днем проведення акції 19 вересня 2020 року, проте розпочати прибирати сміття можна вже сьогодні. Таким чином можна буде прибрати більше сміття та очистити більше територій.            

Долучайтеся! Деталі на сайті  www.letsdoitukraine.org та в соціальних мережах  undefined,undefined.

Зробимо Україну чистою разом!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.