Головна

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою отримання пропозицій та зауважень оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 12 березня 2020 року № 76 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Старокостянтинові» (нова редакція).

Згідно даного проекту пропонується затвердити Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Старокостянтинові у новій редакції відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 року № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами».

Пропозиції та зауваження для врахування при прийнятті рішення в письмовому вигляді надсилати до 07 листопада 2020 року на адресу виконавчого комітету міської ради м. Старокостянтинів, вул.Острозького, 41, та на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщені на офіційному сайті виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради starkon.qov.ua у розділі «Регуляторна політика».

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.