Головна

74625dc4ed714dd025fd7f0d6c656760-wide-big.jpg

Згідно з розпорядженням міського голови проводиться щорічна акція «За чисте довкілля» та організовується День благоустрою території Старокостянтинівської міської територіальної громади.         

Просимо керівників підприємств, установ, організацій провести заходи благоустрою, санітарної очистки та озеленення власних, закріплених та прилеглих до підприємств, установ, організацій установ. Такі ж заходи необхідно провести в старостинських округах міської територіальної громади . Просимо старост організувати прибирання територій сільських населених пунктів. До виконання заходів може приєднатись громадськість, учнівська молодь. 

Мешканців територіальної громади закликаємо впорядкувати прилеглу до їхніх домоволодінь територію, прибрати побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та відходи.    Забороняється самовільне скидання твердих побутових відходів, будівельного сміття, відходів виробництва, грунту, тощо у невизначених місцях.

Як не прикро, але засміченість населених пунктів за останній час вражає. Проблема вивозу та утилізації побутових відходів актуальна для всієї нашої громади. Зазвичай у засміченості територій населених пунктів жителі звинувачують будь-кого, але тільки не самих себе. На берегах водойм та струмків, узбіччях автодоріг накопичується найбільша кількість сміття. Великі території зелених зон закидані поліетиленовими та скляними пляшками, консервними бляшанками, папірцями, тобто відходами відпочиваючих «любителів природи».

При виявленні таких випадків просимо не проходити мимо, по можливості прибрати сміття, у випадку виявлення значного засмічення просимо повідомити комунальні служби міста та відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради.                                                       

Кожен повинен зрозуміти, що чистота на території громади залежить саме від нього. 

Давайте разом зробимо нашу місцевість чистою та охайною!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.