Головна

navkolishnje-seredovishche-4a.jpg

15 грудня 1972 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати і  покращувати довкілля.  Його ціль  – привернути увагу людей до проблем довкілля, а  також спонукати політиків та простих громадян вживати конкретних заходів щодо охорони довкілля,  аби зростаюче навантаження на природні системи життєзабезпечення планети не сягнуло критичної точки, протидіяти  негативним змінам у навколишньому середовищі.                                     

Кожен для себе  повинен знайти шляхи для покращення навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття у своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Прищеплення екологічної культури сьогодні – запорука збереження здоров’я майбутніх поколінь.

Щорічне відзначення  Дня довкілля допомагає привернути увагу суспільства до екологічних проблем і підкреслює гостру необхідність в зміні ставлення людини до природніх  ресурсів.

 Ми всі однаковою мірою відповідальні за планету,  тому маємо використовувати будь – які можливості задля збереження перспективи життя!                                  

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.