Головна

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора  Росолівецького ліцею Старокостянтинівської міської ради 

Відповідно до рішення Старокостянтинівської міської ради від 09 липня 2021 року № 14/6/VІІІ «Про затвердження Положень про конкурси на посади керівників комунальних закладів освіти Старокостянтинівської міської ради», наказу управління освіти виконавчого комітету міської ради  від 12.07.2021 № 108 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Росолівецького ліцею Старокостянтинівської міської ради», оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Росолівецького ліцею Старокостянтинівської міської ради.

Найменування і місцезнаходження закладу: 

Росолівецький ліцей Старокостянтинівської міської ради  вул. Центральна 7, с. Росолівці, Хмельницький район, Хмельницька область,  31043

Найменування посади та умови оплати праці: 

Директор Росолівецького ліцею Старокостянтинівської міської ради.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту; відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Інформація про основні напрямки діяльності Росолівецького ліцею Старокостянтинівської міської ради розміщена на офіційному вебсайті закладу освіти:

https://sites.google.com/site/sajtrosoloveckoiezos/

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» 

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків. 

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, термін і місце подання документів для участі у конкурсі:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

копія паспорта громадянина України;

копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

довідка про відсутність судимості;

довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 Термін подання документів: до 06.08.2021року до 17 год.

Документи подаються за адресою: управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради вул. Миру, 36, м. Старокостянтинів, Хмельницька обл., 31100

Етапи проведення конкурсу: 

прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

перевірка поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам;

допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

проведення конкурсного відбору;

визначення переможця конкурсу;

оприлюднення результатів конкурсу.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсний відбір відбудеться: 17.08.2021 року о 10.00 годині в приміщенні управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради вул. Ессенська,2 м. Старокостянтинів.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: 

СВЕРДЛЮК Наталія Феліксівна, начальник  відділу організаційно-кадрової роботи управління освіти виконавчого комітету міської ради, 4-99-01, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідно до п. 10 Положення, з метою затвердження персонального складу конкурсної комісії , представникам:

засновника (депутати Старокостянтинівської міської ради (рішення Старокостянтинівської міської ради від 09 липня 2021 року № 14/6/VІІІ );

територіального органу центрального органу виконавчої влади із забезпечення якості освіти (державні службовці);

інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань керівників закладів освіти, професійних об’єднань педагогічних працівників, міської профспілкової організації та інших громадських формувань, а також експертів, фахівців у сфері загальної середньої освіти тощо),

до 22 липня 2021 року подати управлінню освіти виконавчого комітету міської ради раді (вул. Миру, 36, м. Старокостянтинів, Хмельницька обл., 31100) лист-пропозицію, підписаний керівником, із зазначенням кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

Громадські організації до листа додають завірені копії статуту громадської організації та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (для підтвердження відповідного функціонального спрямування).

Експерти, фахівці у сфері загальної середньої освіти до листа додають документ (сертифікат)  для підтвердження відповідного функціонального спрямування.

Довідки за телефоном (03854) 4-99-01. Пропозиції будуть розглянуті до 23 липня 2021 року. Жеребкування (при потребі) буде проведено 26 липня 2021 року.

Наказ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Росолівецького ліцею Старокостянтинівської міської ради

Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.