Головна

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки комунального майна Старокостянтинівської міської  територіальної громади

1. Найменування об’єкта: приміщення громадського призначення, яке розташоване за адресою: вул. Острозького, 22, м. Старокостянтинів, Хмельницька область.

Відомості про об’єкт оцінки: приміщення громадського призначення, загальною площею 27,7 м2, що знаходиться у нежитловій будівлі, загальна площа якого становить 514,6 м2.

2. Найменування об’єкта: нежитлове приміщення, яке розташоване за адресою: вул. Миру, 1/155, м. Старокостянтинів, Хмельницька область.

Відомості про об’єкт оцінки: нежитлове приміщення, загальною площею 49,27 м2, що знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, загальна площа якого становить 545,7 м2.

3. Найменування об’єкта: будівля їдальні з господарськими будівлями та спорудами, яка розташована за адресою: вул. Миру, 5, с. Огіївці, Хмельницька область.

Відомості про об’єкт оцінки: нежитлове приміщення, загальною площею 69,3 м2, що знаходиться у нежитловій будівлі, загальна площа якої становить 69,3 м2.

4. Найменування об’єкта: гаражі, які розташовані за адресою: вул. Острозького, 28, м. Старокостянтинів, Хмельницька область.

Відомості про об’єкт оцінки:

Гараж № 12 – згальною площею 26,4 м2;

Гараж № 5 – загальною площею 23,5 м2.

Мета проведення оцінки – визначення вартості об’єкта оренди.

Дата, на яку проводиться конкурс – «11» серпня 2021 року

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якій, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

  1. заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;
  2. копії установчого документа претендента (для претендента - юридичної особи); 
  3. копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  4. письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів; 
  5. копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  6. інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо); 
  7. згода на обробку персональних даних.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити: 

  1. пропозицію щодо ціни виконання робіт;
  2. пропозицію щодо строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Замовник та платник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради.

Термін подання конкурсних документацій становить – до «03»  серпня 2021 року.

Конкурсна документація подається за адресою: вул. Острозького, 70, м. Старокостянтинів, Хмельницька обл., (поштовий індекс 31100), каб. №29, робочий телефон (03854) 3-24-52, контактна особаГубар Ірина Юріївна.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.