Головна

img 20200717 200013 079 380x270

Прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята, яке відзначається в Україні в третю неділю липня.

Ви пов’язали своє життя із складною та напруженою, але дуже почесною і необхідною професією. І за це – щира вам подяка і низький уклін! Саме гірничодобувна галузь була і залишається важливою компонентою, яка складає промисловий потенціал нашого краю та відіграє вагому роль у  розбудові економіки, добробуту нашої громади, підвищенні добробуту населення.

Завдяки вольовитості та витривалому характеру, загартованому нелегкою працею, і відданості своїй справі ви  зміцнюєте промислову потужність Старокостянтинівщини, підносите її авторитет. Сьогодення ставить перед галуззю непрості завдання – впровадження нових технологій, підвищення конкурентоспроможності продукції, забезпечення раціонального використання всіх видів ресурсів, збереження навколишнього природного середовища. І ви активно і дієво працюєте, аби йти в ногу з часом. Тож нехай завдяки цілеспрямованій та злагодженій роботі всі намічені плани здійсняться.

Щира вдячність усім працівникам і ветеранам галузі за високий професіоналізм, відповідальність, патріотизм, багаторічну сумлінну працю на благо рідної землі. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру та злагоди, нових виробничих досягнень!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.