Головна

1353

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня хрещення Київської Русі!

Цю гарну, насичену глибинним змістом дату нашого календаря ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало здійснити доленосну і знакову місію – Хрещення Київської Русі. Це надзвичайно важлива подія для розвитку Української держави, адже утвердження християнства стало основою формування духовності, виховання нових поколінь, які гідно несли крізь історичні епохи традиції народу, повагу та любов до ближнього і до Бога.

Саме віра і християнські цінності завжди були для українців життєдайною силою, яка допомагала вистояти в часи лихоліть і надавала снаги рухатися далі на шляху до процвітання рідної землі. Тож прийняття християнства було доленосним історичним актом, який вивів Київську Русь на новий цивілізаційний рівень, визначив її місце у колі християнських держав, дав могутній поштовх для розвитку нової якості й змісту культури, політичних і громадських інститутів.

Нині ж, як ніколи, нам потрібні мир та єдність. І саме князь Володимир своїм життям і діяльністю вказує нам на приклад взаєморозуміння та злагоди, послідовності та цілеспрямованості. Не втрачаємо ж віри, укріплюймо її щирими молитвами, світлими помислами, богоугодними справами. Усім у цей святковий день сердечно бажаємо щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та добра, міцного здоров’я та щасливого майбуття.

З повагою,
міський голова                                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                               Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.