Головна

28 07 2021 день села

Щиро та сердечно вітаємо Вас з Днем села!

Це свято об’єднує всіх його жителів, які в ньому народилися і виросли, тих, хто в ньому живе й працює сьогодні, хто своєю повсякденною працею творить його історію.

Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів кожного його мешканця. Саме в таке свято кожен відчуває себе частиною великої родини.

Цьогоріч День села Пеньки вперше відбувається у складі Старокостянтинівської міської територіальної громади. Нині ми велика родина, поєднана спільними планами та баченнями подальшого розвитку громади. І усі разом ми будемо прикладати зусилля, щоб село розвивалося, оновлювалося й змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал.

Дорогі земляки, у цей святковий день щиро бажаємо Вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь громаді та сприяють розбудові Вашого населеного пункту, Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за рідне село, за свою малу Батьківщину.

З повагою,
міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.