Головна

изображение viber 2021 08 05 16 57 38 510

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України Міністерство у справах ветеранів проведе у Києві Всеукраїнський фестиваль «Пульс Гідності».

            Фестиваль вперше відбудеться 24 серпня 2021 року в місті Києві в історичному центрі міста, на Володимирській гірці.

            Головна мета заходу – можливість кожного регіону України гідно представити на заході продукцію і послуги захисників, підтримати їх в розвитку власної справи, а також розказати про власні здобутки на головному святі країни.

            Під час ярмарку усіх учасників буде забезпечено облаштованими локаціями для торгівлі та надано інформаційну підтримку у популяризації власної продукції. Одна з ключових локацій заходу ярмарок ветеранського підприємництва «Створено Захисниками».

            До заходу залучено відомих гостей, громадських активістів, музикантів, спортсменів, лідерів ветеранського розвитку, мешканців і гостей Києва.

Для участі необхідно заповнити анкету учасника ярмарку, що розміщена за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/18Uj2dmYKLTTsmHQBVSDaU354pqdEG97xRi_-ZW8s8Gg/viewform?ts=60fe8000

         З організаційними питаннями звертайтесь до контактної особи: заступник начальника управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету міської ради Раїса ШУМОВА моб.тел.:0979076017;

            адреса управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету міської ради: вул.Острозького, 14 (третій поверх);

            електронна пошта управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету міської ради:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її."

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.