Головна

Привітання Юрія Гусєва з Днем працівника державної виконавчої служби

Прийміть вітання з вашим професійним святом!

Робота державного виконавця досить непроста, адже це повсякденне спілкування з учасниками виконавчого провадження; і ця робота значною мірою пов’язана з складними й гострими ситуаціями. А виконання судових рішень – це важлива державна справа, яка потребує високої фахової відповідальності й етично-моральної принциповості. Відтак довіряючи вам свої долі, громадяни розраховують на вашу сумлінність та неупередженість.

Уміння виконавця відшукати оптимальні шляхи вирішення питання на законних засадах і при цьому забезпечити неупередженість, своєчасність і повноту виконання рішень – ось ті головні завдання, які щодня постають перед державними виконавцями. Переконані, що служіння Закону і надалі залишатиметься вашим життєвим принципом, а знання та досвід сприятимуть становленню України як демократичної правової держави.

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, добра і благополуччя, плідної праці та успіхів! Нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені довірою і повагою старокостянтинівців. Хай вас завжди супроводжують професійні та особисті успіхи!

З повагою,
міський голова                                                                                      Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.