Головна

Зелений Загальний Батько Тато Вдячність Публікація для Instagram

Щорічно у третю неділю червня в Україні відзначаємо офіційне свято — День батька. У 2023 році вшановуємо татусів 18 червня. З цієї нагоди управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради запрошує усіх охочих до участі у фотоконкурсі «Мій найкращий тато!» Надсилайте фото діток з татусями — їхнє спілкування, ігри, дозвілля, розваги.                                                

Фотороботи надсилати на електронну адресу управління соціального захисту населення Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначкою «участь у фотоконкурсі» до 05 червня 2023 року.                                   

Умови участі у фотоконкурсі:                                                                  

Від кожного учасника на конкурс приймається 1 (одна) фоторобота. Допускаються аматорські та професійні фото. До фоторобіт необхідно додати наступну інформацію: ПІБ учасника, назва фото, короткий опис події на фото, номер телефону для контакту.                                                         

Переможець буде визначений шляхом голосування, усі учасники отримають заохочувальні призи.                                                                      

Фотовиставка проходитиме з 09 по16 червня 2023 року у Комунальному закладі культури «Централізована бібліотечна система» Старокостянтинівської міської ради за адресою: вул. Острозького, 14, м. Старокостянтинів. Підведення підсумків конкурсу та відзначення учасників відбудеться 16 червня  14.00 годині.

За додатковою інформацією щодо проведення заходу звертатись за телефоном: (03854) 31831. Контактна особа: Наталія ЧЕПЕЛЮК.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.