Головна

Сьогодні хочу висловити слова подяки Тетяні Іванівні Проданець за довгі роки віддані медичній справі, за довгі роки присвячені здоров’ю маленьким нашим мешканцям – дітям.

В 1984 р. Проданець Тетяна Іванівна закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова за спеціальністю педіатрія.

IMG c19b39ca699cb7f40d73b53d2b7c5507 V

З 01.08.1986 року Тетяна Іванівна розпочала свій трудовий шлях в Центральній  районній лікарні м.Старокостянтинів на посаді лікаря-педіатра. В своїй трудовій книжці Тетяна Іванівна має лише два записи «Прийнята на роботу» та «Звільнена за власним бажанням».

 Педіатр - це фахівець із лікування дитячих захворювань і контролю за розвитком малюків. Педіатрія – це важкий профіль в медицині.

З перших днів життя і до моменту закінчення школи дитячий лікар щодня піклується про стан здоров'я своїх підопічних: визначає і лікує хвороби, стежить за виконанням щеплень, консультує їхніх батьків.

Декілька поколінь дітей пройшли «через руки» Тетяни Іванівни.

Протягом 36 років Ви невтомно надавали медичну допомогу дітям Старокостянтинівського району, діти виростали і приводили до Вас на огляд вже своїх дітей. Батьки довіряли Вам найцінніше – здоров’я своїх дітей, адже були впевнені в Вашій компетентності.

Мало буде сказати Вам просто «спасибі». Ви завжди вміли вислухати, дати слушну пораду. І ось Ви йдете, на душі з’явився смуток від того, що колектив втрачає кваліфікованого фахівця, спеціаліста з яким можна порадитися та отримати мудру пораду. Але втішає лише те, що в Вашому житті ці зміни відбуваються на краще!

Бажаємо Вам, Тетяно Іванівно, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, Чудового настрою. Нехай ніколи буде нудьгувати прекрасній жінці на пенсії, нехай завжди знайдеться заняття до душі. Ми завжди будемо раді зустрічам з Вами!

До уваги, пацієнтів Тетяни Іванівни!

Декларації з лікарем автоматично розірвані, тому Вам необхідно звернутися в Амбулаторію загальної практики сімейної медицини №5 для заключення декларації з іншим лікарем.

Нагадаємо про важливість перебування під наглядом сімейного лікаря та підписання декларації!  

З повагою, директор та колектив КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД»

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.