Головна

Green Modern Goodbye May Card Landscape

Інформуємо, що відповідно до вимог Правил благоустрою територій населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади, затверджених рішенням Старокостянтинівської міської ради   від 25 листопада 2022 року № 32/15/VIII та розділу 4 Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, забороняється влаштовувати зупинки пажирського транспорту та паркувати автотранспортні засоби на газонах.

Тому, якщо раптом Ви знайдете на лобовому склі автомобіля Попередження про заборону паркування автомобіля на газоні, можете бути впевнені, — Ви порушуєте Правила благоустрою територій населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади та Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах України.

За зазначене порушення передбачено адміністративну відповідальність, за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення з накладенням штрафу від 340 до 1360 грн.

Працівниками інспекції з благоустрою систематично проводяться обстеження території міста на виявлення порушень паркування автомобілів на газонах та зелених зонах.

Звертаємося до водіїв транспортних засобів з проханням не паркувати автомобілі на газонах, щоб попередити знищення зелених зон та забруднення дворових територій.

ЗБЕРЕЖЕМО ПРИРОДУ РАЗОМ!!!

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.