Головна

Дорогі старокостянтинівці!

Цьогоріч минає 80 років відтоді, як наш Старокостянтинівський край був звільнений від нацистських окупантів. Спливає час, але ми завжди з глибокою шаною згадуємо героїв, які ціною власного життя виборювали мир та спокій на Українській землі. Чи не кожна родина відчула невгамовний біль утрати близьких. Пам’ять про війну й досі ятрить наші серця.

Вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Ми пишаємося мужністю, героїзмом, силою духу наших ветеранів, які у ті пекельні роки звільнили рідну землю, а потому відбудували край та плекали наше мирне майбутнє.

Ми продовжуємо боротися проти світового зла! Цивілізована спільнота має зробити все, щоб здолати корінь цього лиха – тоталітарні режими, які завжди нестимуть загрозу людству. Українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та прагнення самовизначатися, усього світового порядку – від посягань рашистської недоімперії. На миролюбній Українській землі знову війна! Для нинішніх захисників України найвищим законом буття залишається захист рідної держави, її свободи і незалежності. Святою справою для нас є обов’язок відстояти мир, щоб передати його у спадок нащадкам. І перемога неодмінно буде за нами!

Доземний уклін усім захисникам України! Висловлюємо вдячність військовослужбовцям, учасникам добровольчих формувань, волонтерам, благодійникам, усім, хто на місцях своєю наполегливою працею робить внесок у перемогу над ворогом і наближає її щодня.

Сучасні захисники України – гідні слави визволителів Другої світової, а тому ми пишаємось героїзмом, силою духу і мужністю наших героїв, твердо віримо у нашу Перемогу. Віримо, чекаємо, наближаємо!

Слава Україні!

Героям слава!

 

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.