Головна

Шановні земляки!

Сьогодні, у День українського добровольця, дякуємо нашим захисникам та захисницям, які, не вагаючись, стали на захист майбутнього України.

День українського добровольця, який вся країна відзначає сьогодні, 14 березня, – це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для держави час стали на її захист. Це день шани і поваги до тих, хто не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, стали до лав Нацгвардії чи Збройних Сил, аби зупинити ворога.

Такий вчинок – це найвищий прояв патріотизму і любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців виховуватимуться прийдешні покоління, як нині зростають на прикладі героїзму оборонців Крут і Української Повстанської Армії.

Ворога поки ще не прогнали з Української землі, але з такими людьми, як українці, – наповненими силою, мужністю та жагою до свободи – ми Україна досягне свого. Свобода у нас в крові, воля і незалежність – це те, що належить нам по праву і що ніколи не вирвати з нашого серця. Ми переконуємось в цьому не одне століття. Українські добровольці – це сила нескореної нації.

Дякуємо кожному й кожній, хто проявив найвищу любов до своєї Батьківщини і пішов боротися за її територіальну цілісність, суверенітет і гідне майбутнє для наступних поколінь українців.

Вічна пам’ять та Царство Небесне загиблим Героям, хто поклав своє життя за Україну…

Молимось і підтримуємо тих, хто зараз стоїть на захисті нашої держави і народу. Хай Господь захищає всіх захисників України від ворожої кулі та допоможе здобути Перемогу у війні! Бажаємо вам міцного козацького здоров’я і наснаги, завзяття й оптимізму, вірних і надійних друзів, прихильності долі й незрадливої вдачі.

Слава українським патріотам!

Героям слава!

З повагою,
міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.