Головна

childhood

Сердечно вітаємо вас із Днем захисту дітей – чудовим святом, яким починається літо!

Діти – це квіти нашого життя, неоцінений скарб. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю нашої Старокостянтинівської громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Дитинство українських дітей затьмарила війна. Наші діти дорослішають і мудрішають швидше, для них глибоким змістом наповнилися такі одвічні людські цінності, як мир, добро, довіра, любов і підтримка рідних – ті цінності, які ніколи не здолає російський агресор. Бо Українська родина – це основа Української Нації. Саме родина, сім’я – це опора та надія для кожної людини, її багатство. І це багатство зараз захищають на війні наші Герої… Захищають своїх батьків, жінок, дітей… Захищають та боронять Україну!

Попереду наша Перемога, а отже, і багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним захистом Янгола-Охоронця.

У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцного здоров’я, щасливих і радісних днів, розуміючих і турботливих батьків, успіхів у всіх починаннях, а головне – мирного неба.

Ми дякуємо Збройним Силам України, нашим захисникам і захисницям, які виборюють Перемогу для всього Українського народу, стоять на захисті нашого спокою. Маючи таких палко залюблених в рідну землю синів та доньок – Україна-ненька неодмінно переможе!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.