Головна

buh2023

Сердечно вітаємо вас з професійним святом!

Ваша професія вимагає неабиякого старання, ретельності та відповідальності. Від важливої та надзвичайно відповідальної праці бухгалтера й аудитора залежить ефективне функціонування господарського механізму держави, злагоджена робота кожного підприємства, установи, організації. Ваша праця надзвичайно важлива, необхідна, складна і копітка. У бухгалтерії немає випадкових людей, бо ця робота швидко відсіює слабких – залишаються тільки профі. Ви, безумовно, професіонали і знавці своєї справи. Саме ви забезпечуєте моніторинг над фінансами підприємств, установ та організацій нашої громади.

Дякуємо вам, що в ці важкі для нашої країни часи, ви не стоїте осторонь спільної справи – кожен на своєму місці робите все задля забезпечення економічної стабільності та Перемоги.

Бажаємо вам успіхів у вашій відповідальній, суспільно вагомій праці. Міцного здоров’я вам, благополуччя, життєвого оптимізму, мирного неба, енергії та наснаги у досягненні всіх планів та задумів! Нехай витрати, прибутки, аванси, зарплати завжди будуть збалансованими, а доля дарує нові сонячні висоти, багато світлих літ у мирній процвітаючій Україні!

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.