Головна

Бойовики використовують живі мішені, щоб виявити вогневі точки наших снайперів. Про це «Повернись живим» на правах анонімності заявив снайпер однієї з десантних бригад ЗСУ.

«Щоб виявити наші вогневі точки, бойовики використовують на своїй позиції живі мішені… Тільки вдумайтеся! Я бачу в приціл людину, розумію, що це не бойовик. Всі інші на тій стороні, тим часом, ховаються. Аж тут збоку з’являється труба розвідника: окупанти чекають, що я вистрілю у живу мішень, вони зафіксують вогневу точку і ліквідують мене» - розповів військовий.

Армійці, які бачили «трюк» із живими мішенями, в один голос запевняють: «Окупанти не висовували б когось зі своїх, це – або наші воїни, колись взяті у полон, або місцеві, які чимось не вгодили бойовикам».

Наші снайпери чекають на ворога у будь-яку погоду і добу дня. Вичікуючи вбивць українського народу, вони можуть днями майже непорушно лежати на вогневих точках. Вони не відкривають своїх облич, не реагують на провокації і діємо виконують свою вкрай важку роботу.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.