Кризовий центр
  З 17 по 19 травня в Хмельницькому відбувся міжнародний конгрес «Розбудова послуг з психічного здоров'я в громадах». Представники соціальної сфери Старокостянтинівської міської територіальної громади долучилися до Конгресу.
  Проводився конгрес Хмельницькою ГО «Інститут психосоматики та травматерапії» за підтримки Хмельницької обласної військової адміністрації у співпраці з Координаційним центром психічного здоров'я Кабінету Міністрів України.
  Конгрес мав на меті привернути увагу до нагальних проблем психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Україні, забезпечити платформу для розповсюдження ідей і розвитку мережі дослідників, практиків і політиків у сфері психічного здоров’я спільноти тощо.
  Серед доповідачів - Оксана Збітнєва, керівниця Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, Ксенія Возніцина, директор Центру психічного здоровʼя і реабілітації «Лісова Поляна», всесвітньо відомі закордонні гості Ян Пфайффер, психіатр, психотерапевт, супервізор, Петр Навка (Словаччина, Німеччина), доктор медичних наук, психіатр, психотерапевт і експерт з питань психічного здоров'я, доктор Джошуа Креймайєр, професор магістерської програми з клінічного консультування з питань психічного здоров'я в Колорадському християнському університеті в Денвері, штат Колорадо, Томас Вебер, клінічний психолог і психотерапевт, керівник Інституту нейропсихотерапії у Відні, тощо.
  Упродовж трьох днів ми мали можливість брати участь у воркшопах, де відбувалися майстер класи наших іноземних спікерів та у панельних дискусіях. Це неймовірний та цінний досвід для України.
  Щиро дякуємо організаторам, особливо Маріні Маліновській, Наталії Підкалюк та всім колегам, які долучені до заходу за теплий прийом та можливість бути присутніми на такому заході.
  Дякуємо нашим захисникам за те, що ми маємо можливість у тилу здійснювати свій фронт роботи у безпечних умовах.
441523816_1.jpg
443716614_2.jpg
443716614_3.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.