Головна

В суботу, 6 червня у Старокостянтинові відбулось кілька вагомих спортивних подій, учасниками яких були юнаки та дівчата не тільки з нашого міста.
Так, у нас відбувся фінал обласних змагань літніх сільських спортивних ігор серед команд ДЮСШ товариства «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» Спочатку на стадіоні «Центральний» пройшов парад учасників літніх сільських спортивних ігор товариства «Колос». Юних спортсменів з 18 районів Хмельниччини вітали міський голова Микола Мельничук та голова обласної організації товариства «Колос» Володимир Повх.
Згодом на центральній спортивній арені міста відбулось урочисте відкриття Кубку міського голови та відкритої першості Старокостянтинівської ДЮСШ з волейболу серед юнаків та дівчат 2003 - 2004 р.н.. Юних волейболістів привітали: міський голова Мельничук Микола Степанович, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Пасічник Анатолій Панасович та завідувач відділу з питань фізичної культури та спорту Сторожук Іван Вікторович. Усім вони побажали успіхів та спортивних перемог.

 

 

 

 

 

 


Учасників спортивного свята своїми захоплюючими виступами порадували представники спортивного клубу «Грація» та зразкового танцювального колективу «Арабеск».
На змаганнях з волейболу, які проходили у кількох спортивних залах міста, виступали команди:, м. Тернопіль, м. Новоград-Волинська, м. Нетішин, м. Дунаївці, м. Кам’янець-Подільський, а також господарі - юні волейболісти Старокостянтинова.
Усі волейболісти намагались грали на спортивних майданчиках з максимальною віддачею і неймовірною жагою до перемоги, проте у фінальній частині турніру зійшлися 4 найсильніші команди: Тернополя, Дунаєвець, Новоград-Волинського та Старокостянтинова.
У спортивному протистоянні перемогу здобула команда м. Дунаївці, друге місце у юних тернополян, третіми стали Старокостянтинівські волейболісти.
Переможці та призери відкритої першості з волейболу були нагороджені кубками та грамотами. Усі тренери команд були відзначені пам’ятними сувенірами. 10 найкращих волейболістів отримали подарунки – наколінники.
Усі гості спортивних змагань, не зважаючи на перемоги та поразки , мали можливість подарувати собі гарний настрій, нові враження та помилуватись пам’ятками архітектури древнього міста над Случем.

 
Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.