Головна

Жителі села Великі Мацевичі Старокостянтинівської міської територіальної громади відзначили День села.
Сьогодні біля приміщення будинку культури зібралась дружня великомацевицька родина. Цього року День села Великі Мацевичі вперше відбувається у складі великої Старокостянтинівської громади. На свято до жителів села завітав міський голова Микола Мельничук.
Микола Степанович від імені всієї Старокостянтинівської міської територіальної громади привітав жителів села Великі Мацевичі з Днем села, звернув увагу на те, що вже вдалося зробити і на ті виклики, що чекають на нас у розвитку округу, громади. Побажав усім миру, міцного здоров'я, злагоди та благополуччя, а для села - культурного та економічного процвітання, стрімкого розвитку у всіх сферах діяльності.
За активну життєву позицію та участь у громадському житті, вагомих успіхів у професійній діяльності та з нагоди Дня села Великі Мацевичі вручено Подяки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та цінні дарунки Данильчук Лідії Дмитрівні – ветерану праці, відміннику освіти України, Ключник Ларисі Іванівні – голові фермерського господарства «Іванна-АГРО», Крикун Людмилі Василівні – фельдшеру Великомацевицької амбулаторії загальної практики – сімейної медицини КНП «Старокостянтинівський центр ПМСД», Куйдан Ользі Юріївні – директору Великомацевицького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».
Зі словами привітань також виступили директор ТОВ "НЬЮ Агро Поділля" Іван Кухаренко, настоятель храму отець Михаїл, директор навчально-виховного комплексу Ольга Куйдан, ветеран праці, відмінник освіти України Лідія Данильчук.
Староста села Андрій Кот виступив з подякою до тих мешканців села, які прикладають свої сили задля розвитку села, побажав всіх благ їх родинам.
Андрій Володимирович привітав квітами та подарунком старожилів села, багатодітні родини, сім’ї, які святкували та святкуватимуть ювілеї подружнього життя, усіх тих, хто турбується про дітей, береже здоров’я жителів, відповідає за благоустрій території, ліквідовував наслідки аварії на ЧАЕС та захищає територіальну цілісність нашої держави.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Сергія Рокіцького, що загинув 24 липня 2014 року в боротьбі за територіальну цілісність України.

Також висловлено подяку спонсорам: ТОВ «Нью Агро Поділля» в особі директора Івана Кухаренка, орендарю ставка села Великі Мацевичі Оксані Осієвській, фермерському господарству «Іванна Агро» в особі директора Лариси Ключник, ТОВ «Мрія Фармінг Полісся», Віктору Савчуку.

Музичні вітання дарували фольклорний ансамбль імені Володимира Ножки, учні школи. 
Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=starkon&set=a.2897333793867529

den 6

 

den 6

 

den 6

 

den 6

 

den 6

 

den 6

 

den 6

 

den 6

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.