Головна

biblionekar2018

Прийміть найщиріші вітання до дня вашого професійного свята!

Бібліотека – це своєрідна пам'ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені цілими поколіннями і різними народами протягом багатьох віків. Попри бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство й досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в Особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості. Бібліотеки нині більше, ніж книгозбірні. Вони є не тільки інформаційними, але й освітніми, культурними, просвітницькими установами, так би мовити гостинними вітальнями наших громад.

Усім співробітникам і читачам бібліотек у цей святковий день зичимо святкового настрою та цікавих відкриттів у безмежному всесвіті, який нам відкривають книги. Бажаємо бібліотекам і надалі залишатися теплим вогнищем культури і добра, мудрості і пізнання! Нехай це свято принесе вам, шановні бібліотекарі, гордість за свій фах, дух професійної солідарності та прагнення до творчості.

Тож висловлюємо подяку за сумлінну працю та активну життєву позицію, професіоналізм та ініціативність на ниві просвітницького служіння громаді. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожній оселі, у кожній сім’ї. Міцного вам здоровʼя, творчої наснаги, добра, миру та благополуччя.

З повагою,
міський голова                                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                   Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.