Головна

97c49b038666d3ebf9fbba168c92842d 1

Любі діти! Дорогі батьки!

Сердечно вітаємо вас із Днем захисту дітей – чудовим святом, яким починається літо.

Це прекрасне свято символізує дитинство, радість, посмішки та здійснення заповітних мрій. Діти – наше щастя, надія та майбутнє. Саме від нас, дорослих, залежить, як складеться доля кожної маленької людини, а, відтак, і нового покоління українців. Тож головним обов’язком родини, школи і влади є забезпечення усіх умов для якісної освіти і виховання наших дітей, всебічного розвитку та реалізації їхніх талантів.

Дитинство українських дітей затьмарила війна. Наші діти дорослішають і мудрішають швидше, для них глибоким змістом наповнилися такі одвічні людські цінності мир, добро, довіра, любов і підтримка рідних людей. Цінності, які ніколи не здолає російський агресор. Бо Українська родина – це основа Української Нації. Саме родина, сім’я – це опора та надія для кожної людини, її багатство. І це багатство зараз захищають на війні наші Герої… Захищають своїх батьків, жінок, дітей… Захищають та боронять Україну!

І Україна переможе! Маючи таких палко залюблених в рідну землю синів та доньок – Україна-ненька неодмінно переможе! Бажаємо усім саме перемоги та миру! Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обовʼязок батьків, суспільства та держави. Докладаймо ж максимум зусиль, щоб виховати наших дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм любов до рідної землі, мови і культури.

З нагоди свята щиро зичимо кожній родині нашої громади затишку, спокою, любові, достатку, взаєморозуміння та мирного неба. Нехай щасливими і вдячними зростають діти, шану та повагу мають дорослі. Нехай для кожного з Вас родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Усім дітям бажаємо завжди відчувати тепло маминих обіймів та міцність батьківського плеча. Доброго здоров’я всім, благополуччя і нових досягнень! Нехай кожен день буде наповнений радісними подіями, сповненим увагою і турботою близьких! І нехай майбутнє буде переможним, мирним, щасливим!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

  • ••

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.