Головна

photo 2022 06 06 08 07 08

Вітаємо вас з професійним святом – Днем журналіста!

Саме ви, представники засобів масової інформації, оперативно й об’єктивно інформуєте мешканців громади про головне у житті нашої держави й рідного краю, про важливі знакові події. Журналісти пишуть історію сьогодення і забезпечують право громадян на найбільш повну і точну інформацію. Незмінними залишаються три фундаментальні ознаки якісної журналістики: талант, совість і відповідальність перед суспільством. Свобода слова, правда та якісна журналістика дуже цінуються в Україні.

У час, коли в Україні триває повномасштабна війна, українські медійники документують сучасні історії порятунку і фіксують для прийдешніх поколінь те, через що доводиться пройти Україні і як люди проявляють свої найкращі якості, рятуючи інших – знайомих і незнайомих, рідних і чужих, дітей і дорослих. Це оцінено на найвищому державному рівні. Аргументований журналістський виступ, промовисте слово піднімає дух, обнадіює підтримкою. Тому можна сказати, що це свято не тільки майстрів пера чи мікрофона, а й читачів і слухачів.

Бажаємо вам невичерпної енергії задля втілення всіх задумів. Хай ваше слово служить правді та істині, утвердженню добра, миру і злагоди в суспільстві. І нехай якнайшвидше настане та мить, коли журналістські виступи сповістять про нашу Перемогу!

З повагою,
міський голова                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                        Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.